Home

                                                       Alles heeft zijn schoonheid, alleen ziet niet iedereen dat altijd ~ Confusius                                                                                                            

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Salon Channiël!

Al bijna 10 jaar geleden is de schoonheidssalon gestart in Coevorden provincie Drenthe.

In deze tijd van drukte, haast en stress, is het belangrijk om jezelf niet te vergeten. Al deze invloeden hebben een impact op je. Zowel geestelijk, het "vermoeid" raken, als op je huid. Het kan zijn dat je huid er soms "niet meer uit ziet".

Dit moet je niet verwaarlozen, je huid kan anders alleen maar gevoeliger worden en er grauw uit gaan zien. Maar ook jij, als persoon verneemt het aan je lichaam en geest als je niet af en toe pas op de plaats neemt en even ontspanning opzoekt.

Als je geen zin hebt om wekelijks een tijd in de badkamer door te brengen met maskers en dergelijke, breng dan gewoon af en toe een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Niet alleen prettig voor de huid, maar zeker ook voor jezelf als persoon!

Je hoeft dan niets anders te doen dan een tijdje te liggen, relaxen en genieten, terwijl zij je huid weer in balans brengt en je er weer stralend uit laat zien. Ervaar wat het is om een gezichtsmassage te krijgen, of een heerlijke hotstonemassage, goed voor de doorbloeding, waardoor je huid er weer mooier uit gaat zien. Heerlijk wegdromend met de fijne, zachte geuren van etherische olien en een relaxed muziekje op de achtergrond. Waar anders kom je helemaal tot ontspanning dan bij de schoonheidsspecialiste?

 Denk er eens over na... Ben je er ook zo aan toe? 

 

 Extra gratis onderdeel in Complete gezichtsbehandeling:  hoofdhuidmassage! 

 

 

 

                      


Copyright © 2011. The Hosting 4 You.